En italiensk vegetarisk pastarätt från Puglia.

4 portioner

400 g orecchiettepasta
200 g basilika
2 msk citronjuice
1 vitlöksklyfta
60 g pinjenötter
50 g parmesan + lite extra för servering
1 dl olivolja
1 mogen avokado
Salt
Svartpeppar grovmalen

Tillagningstid
Förberedelser: 12 min
Tillagning: 10 min

  • Koka upp vatten och salt i en stor kastrull och koka pastan al dente enligt förpackningens anvisningar. Spara ca en dl pastavatten när pastan kokat klart.
  • Skölj basilikan och torka gärna i en salladsslunga eller med ren kökshandduk.
  • Rosta pinjenötterna i en teflonpanna tills deras doft har utvecklas och de är lite ljust bruna.
  • Lägg pinjenötterna tillsammans med övriga pestoingredienser i en mixer och mixa ihop ordentligt.
  • Lägg den heta pastan i en förvärmd skål och blanda i avokadopeston och lite av pastavattnet. Servera med nymalen svartpeppar och lite riven parmesanost.
Prova dina nya Bosch vitvaror hemma i 100 dagar.

Vi vill vara säkra på att du blir nöjd, annars får du lämna tillbaka produkten. Bli medlem i MyBosch och registrera din nya Boschprodukt senast två veckor efter inköp och du får 100 dagar på dig att ta reda på om du är 100% nöjd.

Behöver du service?

Av oss får du pålitlig service – före och efter köpet!

0771 – 19 70 00

Upplev Bosch

Upplev kvalitet, prestanda och pålitlighet.

Hitta en återförsäljare

Hitta en återförsäljare eller serviceverkstad nära dig!